Personbiler

Top-glas har mere end 38 års erfaring med udskiftning af frontruder i biler.


Vi arbejder kun med autoglas, så du kan trygt henvende dig til os. Vi finder altid den bedste løsning, som ikke nødvendigvis er den dyreste. Der findes mange metoder og tekniske betegnelser i forbindelse med udskiftning af ruder. Vi kender dem alle, så har du spørgsmål, så kontakt os på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring tlf 74831556.

Hos os er du sikret kvalitet


Alle produkter er fra OEM (Original Eqipment Manufacturer), som er de fabrikker der leverer til bilfabrikkerne. Det sikrer at din rude får en korrekt pasform, farve, glastykkelse, brudstyrke, overfladereflektion, o.s.v.

Hærdetider.

Der findes mange typer rudelim. Vi bruger altid den, der passer bedst til de givne forhold, hvilket sikrer dig en acceptabel hærdetid. Hærdetiden afhænger af temperatur og luftfugtighed. Du vil få oplyst køretiden efter hver rudeskift, ud fra dagens metrologiske værdier. Tiderner er mellem 2-6 timer. Da vi udelukkende beskæftiger os med at skifte og reparere frontruder, giver vi naturligvis 2 års garanti på korrekt montering og tæthed.

Kort sagt: Vore mange års erfaring kommer dig til gode vedrørende kvalitet og hurtig betjening.

Forsikret?

Ved du ikke om forsikringsselsabet dækker skaden, så undersøger vi det for dig. Vi skal blot bruge selskabets navn samt bilens regigstreringsnummer, så klarer vi alt vedrørende anmeldelse af skaden.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark.

Busser og lastvogne

Rudeskift er et teamwork !

Alene går det ikke, når emnerne er så store og sidder så højt, som de gør på moderne busser og lastbiler. Ruden til sådan en bus eller lastvogn er både stor og tung. Derfor kræves stor omhu hos vore motører, ligesom udksiftning af de store ruder på busser og lasvogne kræver specialværktøj.

Udskiftninger foretages både i vort eget værksted og ude hos kunderne. Vore montører og fuldt udstyrede montagevogne kommer overalt.

Samarbejde er vigtigt.

Vore montører har lange ansættelsesperioder hos os. Det sikrer en høj erfaring i at samarbejde om opgaverne, hvilket er vigtigt, når det drejer sig om montering af de store rudearealer på vore dages busser og lastvogne.

Når to erfarne montører trækker på samme hammel udføres opgaverne kosteffektivt for dig i kraft af sparet tid og høj kvalitet i arbejdet.

Entreprenørmaskiner og traktorer

Ekspertise, specialværktøj og erfaring påkrævet


Udskiftning af ruder på entreprenørmaskiner og traktorer er et kapitel helt for sig selv.

Ofte er der tale om meget store ruder med placeringer, som kærver opbygning af stillads og brug af specielt løftegrej. Her kommer Top-Glas' medarbejderes lange erfaring rutine i samarbejdets kunst dig til gode i form af en hurtig opgaveløsning kombineret med meget høj kvalitet.