Om TOP-GLAS A/S

Top-Glas A/S blev etableret i 1972 af Søren Marius Top i den sønderjyske by Toftlund. I de første år var bilerne monteret med hærdet frontrude, hvilket gjorde at de sprang let. Så ofte holdt bilerne på landevejen med manglende frontrude. Top-Glas A/S var den først virksomhed i Danmark til at tilbyde reparation af stenslag i frontruder. Systemet hed dengang ”Novus” og var en amerikansk opfindelse. I dag bliver reparationer af frontruder oftest dækket af de fleste forsikringsselskaber betalt uden selv risiko.

Siden 2006 har datteren Sussanne Top Jensen og svigersønnen René Jensen drevet virksomheden. I dag samarbejder Top-Glas A/S med Autoglasmanden for at kunne tilbyde landsdækkende service, reparation og udskiftning af ruder. Autoglasmanden har i dag 33 mobile montører over hele landet. Således er det altid lokale montører, som kommer ud til kunderne.

Top-Glas A/S beskæftiger i dag 8 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere til at dække hele syd- & Sønderjylland. Vores teknikere er de bedste i branchen, og de har alle mange års erfaring i både reparation og udskiftninger af ruder til personvogne, varevogne, lastvogne og busser.

TOP-GLAS A/S

Ærøvej 8
6520 Toftlund

Telefon: 74 83 15 56
Mail:        info@top-glas.dk

CVR : 52 833 612

 
Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies