Reparationer

Generelt om Reparationer

Top-Glas A/S var i 1979 det første firma i Danmark til at foretage rudereparationer. Produktet og metoden er løbende blevet forbedret således, at vi i dag kan reparere ca. 70% af stenslagene. De fleste forsikringsselskaber betaler reparationer helt uden selvrisiko.

Økonomisk og miljørigtig løsning
Reparationer sparer miljøet for produktion af en ny rude, samt bortskaffelse af den gamle rude. Du sparer også penge, typisk omkring3000-4000 kr. for en ny rude eller en høj selvrisiko.
Husk! Stenslag skal afdækkes

Et stenslag bør hurtigst muligt afdækkes med tape eller stenslagsplaster for at holde skaden ren for sprinklervæske og snavs. Der er meget at spare ved at reparere dine bilruder.

Når du ringer til Top-Glas, er du sikret den største erfaring, og det bedste resultat. Du ringer blot og aftaler tid for reparation enten på din arbejdsplads eller hjemme hos dig, så klarer vi resten. Vi sørger også for at anmelde skaden til dit forsikringsselskab. 

TOP-GLAS A/S

Ærøvej 8
6520 Toftlund

Telefon: 74 83 15 56
Mail:        info@top-glas.dk

CVR : 52 833 612

 
Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies