Reparationer

Personbiler

Top-Glas A/S reparerer glasskader på personbiler. Top-Glas var de første i Danmark til at foretage reparationer af frontruder i personbiler. Produktet og metoden er løbende blevet forbedret, således at Top-Glas i dag kan reparere op til ca. 70% af alle stenslag.

 Revner i personbilers forrude skyldes ofte et stenslag, som sidder tæt på kanten af ruden. Mange biler er idag udstyret med endog meget store og forholdsvis dyre ruder, hvorfor en hvilken som helst reparation sparer bilejeren for mange penge.

Hos Top-Glas er du sikret den største erfaring, og det bedste resultat. Ring blot og aftal tid for en reparation. Vi kan foretage reparationen enten på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv. Vi sørger også for at anmelde skaden til dit forsikringsselskab.

Økonomisk og miljørigtig løsning
Reparationer sparer miljøet for produktion af en ny rude, samt bortskaffelse af den gamle rude. Du sparer også penge, typisk 3000-4000 kr. for en ny rude eller en høj selvrisiko.

Husk ! Stenslag skal afdækkes
Et stenslag bør hurtigst muligt afdækkes med tape eller stenslagsplaster, for at holde skaden ren for sprinklervæske og snavs. Plaster kan rekvireres hos: info@top-glas.dk eller på tlf. 74 83 15 56 Eller evt. brug klar tape . Der er meget at spare ved at reparere din bilrude.

TOP-GLAS A/S

Ærøvej 8
6520 Toftlund

Telefon: 74 83 15 56
Mail:        info@top-glas.dk

CVR : 52 833 612

 
Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies