Udskiftning

Personbiler

Top-glas har mere end 48 års erfaring med udskiftning af frontruder i biler.

Vi arbejder kun med autoglas, så du kan trygt henvende dig til os. Vi finder altid den bedste løsning, som ikke nødvendigvis er den dyreste. Der findes mange metoder og tekniske betegnelser i forbindelse med udskiftning af ruder. Vi kender dem alle, så har du spørgsmål, så kontakt os på mail: Info@top-glas.dk eller ring tlf 74831556.

Hos os er du sikret kvalitet
Alle produkter er fra OEM (Original Eqipment Manufacturer), som kommer fra de fabrikker der leverer direkte til bilfabrikkerne Det sikrer dig, at din rude har en korrekt pasform, farve, glastykkelse, brudstyrke, overfladereflektion, o.s.v.

Hærdetider.
Der findes mange typer rudelim i branchen. Vi bruger altid den, der passer bedst til de givne forhold, hvilket sikrer dig en hurtug hærdetid. Hærdetiden afhænger af temperatur og luftfugtighed. Tiderner er mellem 30-60min. Da vi udelukkende beskæftiger os med at skifte og reparere frontruder, giver vi naturligvis 2års garanti på korrekt montering og tæthed.

Kalibrering af forrude
Har du en frontrude med kamera, sørger vi også for kalibrering af dette.

Flere og flere nye biler har et kamera eller en sensor i forruden, der understøtter sikkerhedssystemer i bilen som hjælper dig under kørslen. Disse kan være nødvendige at få kalibreret efter en udskiftning af forruden. Det er bilproducentens anvisninger, der afgør om en kalibrering er nødvendig.

Top-Glas A/S kan kalibrere kameraerne på alle bilmodeller, og en kalibrering sker i forlængelse af udskiftningen. Kalibreringstiden varierer fra 15 minutter og op, alt afhængig af hvilken type kamera og sensor der sidder i forruden.
Det kan være nødvendigt, at vi testkører bilen for at sikre os, at alt fungere korrekt efter udskiftning og kalibrering.

Kort sagt: Vores 48 års erfaring kommer dig til gode vedrørende kvalitet og hurtig betjening.

Forsikret?
Vi skal blot bruge selskabets navn samt bilens regigstreringsnummer, km stand og jeres adresse så klarer vi alt vedrørende anmeldelse af skaden.
Vi samarbejder med ALLE FORSIKRINGSSELSKABER I DANMARK

TOP-GLAS A/S

Ærøvej 8
6520 Toftlund

Telefon: 74 83 15 56
Mail:        info@top-glas.dk

CVR : 52 833 612

 
Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies